Сб. 27 Квітня, 2024

9 жовтня 2019 року доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету ДУІТ Бурдоносовою Мариною Анатоліївною проведено профорієнтацію для учнів м. Васильків в рамках заходу “День кар’єри”, що відбулася в приміщенні КЗ КОР “Васильківський професійний ліцей”.

У ході проведення заходу увагу майбутніх абітурієнтів було сфокусовано на тому, що вибір професії залежить від схильностей людини до самовдосконалення та саморозвитку. Аналіз сучасних соціально-економічних змін у суспільстві дає підстави стверджувати про потребу психологічного та фізичного оцінювання майбутніх абітурієнтів.

Абітурієнти були ознайомлені з умовами навчання на юридичному факультеті ДУІТ, специфікою підготовки юристів у сфері транспорту, умовами проживання в гуртожитку та умовами вступу на денну і заочну форму навчання. У контексті проведеної лекції учні також змогли дізнатися про соціально-моральні особливості професії юриста.

Під час підведення підсумків зустрічі головний акцент було зроблено на тому, що основними передумовами вдалого професійного самовизначення є: аналіз сучасних потреб ринку; ознайомлення із особливостями сучасного світу професій; встановлення професійно-освітніх можливостей особистості.

Один коментар до “Профорієнтаційний захід “День кар’єри” м. Васильків”
  1. Важлива справа для молодого покоління. Нехай плекають свої амбітні мрії та вдосконалюють свої таланти. Молодці. Do It.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *