Пн. 29 Квітня, 2024

Завідувач кафедри кримінального права юридичного факультету ДУІТ, доцент Мусієнко А.В., та завідувач кафедри цивільного права юридичного факультету ДУІТ, доцент Мусієнко В.В., з метою профорієнтаційної роботи зустрілися з учнями випускник класів шкіл Броварсього району, в рамках щорічної ярмарки професій.
Доцент Мусієнко А.В. та доцент Мусієнко В.В. виступили з промовою, в якій презентували юридичний факультет ДУІТ. Зокрема, було висвітлено: історію його створення та розвитку, умови та правила вступу на юридичний факультет. Було підкреслено ефективну організацію навчального процесу, яка в поєднанні з професійною роботою досвідчених викладачів, забезпечує випускникам факультету високий рівень юридичної освіти. Крім того, було звернено увагу на тому, що студенти юридичного факультету беруть участь у виїзних заняттях, екскурсіях, творчих та культурно-масових заходах. Старшокласники також отримали всі необхідні інформаційні матеріали.
Після закінчення виступу та відповідей на питання слухачів, всіх було запрошено на День відкритих дверей юридичного факультету ДУІТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *