Нд. 28 Квітня, 2024

Кандидат юридичних наук, доцент, доктор філософії професор кафедри кримінального права

У 2001 році закінчив з відзнакою навчання на слідчо-криміналістичному факультеті Національної академії внутрішніх справ України, отримав диплом спеціаліста юриста правознавця та кваліфікацію судового експерта з правом проведення судових експертиз: почеркознавчої; техніко-криміналістичної експертизи документів;  дактилоскопічної; трасологічної; балістичної; експертизу холодної зброї та ототожнення людини за ознаками зовнішності. З 2001 по 2004 роки навчався в ад’юнктурі Національної академії внутрішніх справ України. З 2004 по 2018 роки працював на викладацьких посадах на кафедрі криміналістичних експертиз Національної академії внутрішніх справ. З 01.09.2018 – доцент кафедри кримінального права юридичного факультету ДУІТ.

У 2007 році захистив дисертацію за спеціальністю 12.00.09 – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза на тему: «Криміналістичне дослідження документів із спеціальними засобами захисту» та здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук. У 2012 році було присвоєно вчене звання доцента.

Має досвід практичної роботи на посаді судового експерта Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України в м. Києві.

Сфера наукових інтересів: криміналістика, судова експертиза. Є автором понад 200 публікацій.

Профіль у Google Академії: https://scholar.google.com.ua/citations?user=cHD9hyAAAAAJ&hl=ru