Пн. 29 Квітня, 2024

26 лютого 2018 року студенти другого курсу Юридичного факультету ДУІТ під керівництвом декана ЮФ Добкіної Катерини Робертівни та за участі заступника декана ЮФ Новосельської Ірини Василівни, а також завідувача кафедри господарського та транспортного права Клюєвої Євгенії Миколаївни, та старшого викладача кафедри гуманітарних дисциплін Вознюка Юрія Степановича взяли участь у заході, присвяченому 100 річниці перебування автомобільного бронедивізіону у Києві.

Цей захід відбувся в колонній залі Київської міської державної адміністрації за участі Надзвичайного й повноважного посла Бельгії в Україні Люка Якобса.

Із доповіддю віступив письменник Август ТІРІ (Бельгія), який представив свою книгу «Холодна зима та червона лихоманка на Дніпрі. Як 400 бельгійців провели початок 1918 року в Києві». Також, групою студентів Української Академії Лідерства  (Київ), була проведена презентація дослідження «Крокуючи стежками історії. Спроба здобуття української незалежності очима бельгійських солдат».

Всі учасники цього заходу мали змогу безпосередньо поспілкуватися з Послом Бельгії в Україні Люком Якобсом, а також з іншими представниками Королівства Бельгія.

Висловлюємо свою щиру вдячність організаторам цього цікавого заходу!

 

КМДА. Юридичний факультет  ДУІТ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *