Нд. 28 Квітня, 2024

Народилася в м.Києві.

У 2002 році вступила до Національного університету державної податкової служби України, який з відзнакою закінчила в 2007 році за спеціальністю «Правознавство», спеціалізація «Правове забезпечення фінансової діяльності держави» та здобула кваліфікацію магістра з права.

3а період з 2008 по 2010 рік отримала другу вищу освіту у Київському національному торговельно-економічному університеті в Інституті вищої кваліфікації за спеціальністю «Менеджмент організацій», спеціалізація «Антикризове управління підприємством» та здобула кваліфікацію магістра з менеджменту організацій, менеджера-економіста.

З серпня 2007 року розпочала свою трудову діяльність на державній службі в ДПІ у Шевченківському районі м. Києва на посаді старшого державного податкового інспектора відділу представництва інтересів у судах та взаємодії із структурними підрозділами юридичного управління.

У 2009 році Васильчук С.С. – завідувач сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та звітності юридичного управління ДПІ у Шевченківському районі м. Києва.

З вересня 2012 року – працювала начальником відділу організації та взаємодії підрозділів юридичного управління ДПС у м. Києві, начальником відділу правового забезпечення діяльності управління правової роботи ГУ Міндоходів у м. Києві. З жовтня 2014 року і по жовтень 2015 року Васильчук С.С. працювала на посаді заступника начальника управління-начальника відділу апеляцій з оподаткування великих платників управління адміністративного оскарження Департаменту правової роботи Державної фіскальної служби України.

З листопада 2015 року і по теперішній час Васильчук С.С. є директором ТОВ «Консалтингове агентство «TAX енд LEX».

В грудні 2015 року Васильчук С.С. успішно захистила кандидатську дисертацію на тему «Правове регулювання податкового контролю за справлянням непрямих податків» за спеціальністю 12.00.07 та здобула науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Васильчук С.С. є автором понад 10 наукових праць в фахових виданнях з юридичних наук в Україні та інших держав.

З жовтня 2022 року обіймає посаду доцента кафедри правосуддя Державного університету інфраструктури та технологій.